Kunststof schuifpuien

Het liefst wilt u als het even kan lekker naar buiten, de tuin in, genieten van licht en lucht. Met de kunststof schuifpuien van Kooij kan dat. Door het gebruik van veel glas in de gevel komt er bovendien veel licht de woning binnen wat een vriendelijk en open karakter geeft. Door toepassing van moderne materialen is een hoge isolatiewaarde en daarmee een lagere energierekening gegarandeerd. Standaard geeft Kooij Kozijnen 10 jaar garantie op alle geleverde materialen.

Voor elke woning een passende oplossing

De meest uiteenlopende deurtypen zijn mogelijk, zowel hefschuifdeuren, parallel-schuifkipdeuren als vouwschuifdeuren. Onze schuifpuien  vormen een harmonieus geheel met het onze raam- en huisdeursystemen, zo kan uw woning een heel nieuwe ‘look’ krijgen.
 
Kunststof schuifpuien 1 Kunststof schuifpuien 3 Kunststof schuifpuien 2 

Uitvoeringen kunststof schuifpuien

  1. De hefschuifdeur
    Door de grote glasvlakken van onze hefschuifdeuren worden woonruimten aangenaam helder verlicht. Door de brede deuropening zonder hinderlijke drempel loopt de binnenruimte naadloos over in uw achtertuin. Daarvoor is een bijzonder stabiel profielsysteem nodig die het grote schuifdeurgewicht draagt.

  2. De parallel-schuifkipdeur
    Dit type kunststof schuifpui is gemakkelijk inpasbaar en is daarom uiterst geschikt voor kleinere afmetingen en bij verbouwingen. Met een eenvoudige bediening wordt de bewegende vleugel gekipt en over een vooraanliggende looprail opzij geschoven. De parallel-hefschuifdeur is ook een ideale aanvulling van de hefschuifdeur om kleinere openingen af te sluiten met een kipsysteem.

  3. De vouwschuifdeur
    Vouwschuifdeuren zijn door hun functionaliteit en vormgeving een volgende stap in de ontwikkeling van schuifdeursystemen. De afzonderlijke vleugels kunnen als in een trekharmonica worden opgevouwen, zodat zo ongeveer de hele openingsruimte vrijkomt zonder vaste vleugels of stijl. De opgevouwen elementen nemen een geringe plaats in aan de zijkant van de opening. De eerste vleugel kan ook als een gewone deur geopend worden. In totaal zijn 2 - 7-delige constructies mogelijk.

Snel geleverd

Omdat Kooij Kozijnen het hele traject van productie tot levering en eventueel plaatsing in eigen beheer heeft, kan er snel gereageerd worden op aanvragen van klanten. En dat begint natuurlijk met een goed prijsvoorstel, dat kan veelal binnen 24 uur.