Kunststof kozijnen

Ervaar ook de grote voordelen van kunststof kozijn: fraaie uitstraling, onderhoudsarm (nooit meer schilderen) en duurzaam. Onze kozijnen zijn leverbaar in veel verschillende stijlen, zo is er altijd een passende oplossing bij nieuwbouw of renovatie van uw woning.

Duurzaam bouwen met kunststof kozijnen

Met de moderne kunststof ramen van Kooij Kozijnen kan iedereen besparen op energiekosten. Door de profielgeometrie met 6 kamers en een inbouwdiepte van 104 mm worden de isolerende eigenschappen van lucht optimaal benut. In de standaarduitvoering worden daardoor al de beste isolatiewaarden bereikt. De lange levensduur (standaard 10 jaar garantie) en het geringe onderhoud dragen eveneens bij aan het milieuvriendelijke en duurzame karakter van onze kunststof kozijnen.
 
Kunststof kozijnen 1 Kunststof kozijnen 2 Kunststof kozijnen 3 

Schilderen behoort tot het verleden!

Kooij Kozijnen zijn traditioneel vervaardigde producten die perfect aan de bouwstijl van uw woning aangepast kunnen worden. De raamprofielsystemen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kozijn- en raamprofieluitvoeringen met allerlei extra's. De mogelijkheden zijn daarmee vrijwel eindeloos: wit of één van de andere 49 mogelijke kleuren. Modern of bijvoorbeeld met karakteristieke details zoals roeden. Veel is mogelijk,  geheel in uw eigen stijl! 
 
Al onze kozijnen worden in eigen fabriek gemaakt. Kooij Kozijnen levert niet alleen de kozijnen maar kan met een eigen montageploeg ook de plaatsing in het werk verzorgen. Voor 1 woning of in serie bij projectmatige bouw.

Hout Verbinding Look

De nieuwe trend op gebied van kunststof kozijnen is de Hout Verbinding Look (HVL) is een techniek om de hoeken van kunststof kozijnen, ramen en deuren het uiterlijk en de uitstraling te geven van een houten kozijn, raam of deur. Lees er hier meer over.

Extra veilig

Door de stalen versterkingen die in het VEKA-profiel verwerkt worden en het SKG gecertificeerde hang- en sluitwerk dragen onze kozijnen in belangrijke mate bij aan een veilige woning. 

Meer informatie en offerte aanvragen

Wilt u een offerte ontvangen voor de levering en/of montage van onze kunststof kozijnen? Vul dan dit offerteformulier in en ontvang direct een vrijblijvend prijsvoorstel. Indien nodig nemen we contact met u op voor aanvullende informatie. 

Bezoek ook de showroom

Voor een persoonlijk advies bent u welkom in onze showroom in Jellum (net onder Leeuwarden). Zo kunt de kwaliteit het beste voelen. Naast deuren en kozijnen laten we ook zien welk beslag er zoal mogelijk is. welkom!